• Med selvtest kan du måle tykkelsen af dit blod (INR-værdien), hvornår og hvor du vil

Kontakt os

Kontaktformular

Hvis du ønsker yderligere information eller du gerne vil komme med feedback om dine erfaringer med hjemmemonitorering, beder vi dig udfylde formularen nedenfor og klikke på Send. Du vil få svar hurtigst muligt.

Visse oplysninger om virksomheden, f.eks. medarbejderes navne og deres funktion, er fortrolige og er ikke tilgængelige via internettet.

*
 
*
*
*
*
 
 
 
 

Roche Diagnostics vil gerne fremover sende dig opdaterede nyheder, især om produktudviklinger, og bede om dine erfaringer og din mening.

Vælg venligst, hvordan vi kan kontakte dig:

Felter markeret med * skal udfyldes.

Roche Diagnostics garanterer, at dine data kun vil blive gemt til interne formål, og at de vil blive behandlet som strengt fortrolige i henhold til reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan når som helst fortryde din bekræftelse ved at sende en e-mail til os via kontaktformularen og vælge "Om denne hjemmeside" i kontaktformularen.

Vær opmærksom på følgende: Vi tjekker ikke kontinuerligt for e-mails fra denne hjemmeside. For hastende spørgsmål om din CoaguChek XS og om, hvor du kan købe CoaguChek-produkter, beder vi dig henvende dig til Roche. Kontaktoplysninger finder du her: Oplysninger om CoaguChek XS support og køb.  

Vi har desværre ikke mulighed for at acceptere, rapportere eller videresende dine koagulationsresultater fra denne hjemmeside.  Medicinske oplysninger om patienter bør kun videresendes til hjemmesider, der er specielt beregnet til dette formål.